Diskuse

Táta kolem světa 11 – Jak jsem potkal Ježíše Krista v kazaňské mešitě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O Tatarech se vykládalo, že jedí syrové pokrmy. Možná, že když byli na loupeživých výpravách v Polsku či v Maďarsku, tak na vaření neměli čas, možná to byl výmysl. V každém případě se však jídlům, které nejsou tepelně upravované začalo říkat "tatarské".

1 0
možnosti
Foto

Díky za doplnění. Tím se vlastně vysvětluje obojí. Omáčka i biftek :-)

0 0
možnosti

Ježíš není v Islámu "syn Boží". Je jen prorok.

---

Jinak, to mírumilovné soužití pravoslaví a Islámu, to je jen dočasná věc a momentální nutnost. Jakmile bude příležitost, začnou se ke Křestanům chovat tak, jako třeba v Egyptě ke Koptům. Jen co naberou dost sil. Fabulace? Vyvozená z mnoha příkladů a z mnoha míst.

2 0
možnosti

J27o82s74e15f 14P37o56t10r

27. 2. 2017 21:27

Jak nás chcete poučovat se zdravým nadhledem , když až tam jste zjistil takové základní věci jako, že existuje tatarština, nebo, že islám je směsice všeho možného, včetně křesťanských prvků ? Tyto skutečnosti by měly být součástí všeobecného vzdělání, měl by je znát přinejmenším každý maturant.

A naťukal jste si na obrazovce súru Koránu, kde je návod jak se chová věřící, když se k němu nevěřící obrátí zády? Nenaťukal ? Víte jaká je odpověď ? Věřící ho zezadu na základě této súry musí probodnout nožem.

2 2
možnosti

Blbci jsou všude,že pane Potr.

0 0
možnosti