Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, jako hostovi Vám asi odpustili ledacos, ale jestli tam pojedete znovu, tak bych s ateismem raději moc neprovokoval. Pozice ateistů v Malajsii je poměrně nezáviděníhodná, viz např. http://www.osacr.cz/2017/08/14/hon-na-ateisty-v-malajsii-zapocal-odpadlici-od-islamu-jsou-urceni-k-porazce-jejich-krev-je-halal-zni-od-tamnich-muslimu/

Onen "respekt k ostatním náboženstvím" tam obvykle končí právě v okamžiku, kdy zjistí, že žádné "ostatní" náboženství nevyznáváte. Samozřejmě nelze házet všechny do jednoho pytle.

0 0
možnosti
Foto

Projel jsem již víc muslimských zemí. Většina lidí je všude naprosto normálních, což není zase tak překvapující. Co se týká víry je lepší říct, že jste křesťan. Český "standard" je skutečně ve světě spíš neobvyklý a někde nepochopitelný. V diskuzi s přáteli není samozřejmě problém. Nikdy bych si ale nedovolil někomu něco vnucovat. Respekt je na místě. Malajsie mě trochu překvapila. Vzhledem k mnoha kulturám, co tu žijí, jsem nečekal tak silně konzervativní přístup k islámu. Skutečně ho berou vážně. I když asi jak kdo.

1 0
možnosti

Moc hezké povídání a parádní fotky :-)R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS